Veilig leren lezen

»|Product omschrijving
 

Veilig leren lezen is een methode voor aanvankelijk lees- én taalonderwijs. Dit garandeert een goede aansluiting op het onderwijs in groep 4.

De vertrouwde didactiek van Veilig leren lezen heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Veilig leren lezen blijft dan ook een structuurmethode. Met zorgvuldig gekozen woorden wordt leerlingen de alfabetische structuur van ons spellingsysteem bijgebracht. Door deze ‘structureerwoorden’ te zien, te horen en uit te spreken, leren kinderen klanken en letters verbinden en deze vaardigheid ten slotte te automatiseren.

Veilig leren lezen is een multimediale methode. Naast kleurrijke leesboekjes, werkboekjes en andere materialen, biedt de methode ook digitale toepassingen. Met het computerprogramma Veilig leren lezen oefenen de leerlingen technisch lezen, spellen en begrijpend lezen. De Leerkrachtassistent Veilig leren lezen is software voor het digitale schoolbord waarmee u op zeer efficiënte wijze instructie kunt geven. Met de Toetssite Veilig leren lezen kunt u de leesontwikkeling van uw leerlingen nauwkeurig volgen en evalueren. Uniek aan de Toetssite is dat er adviezen worden verstrekt waarmee leesproblemen gericht en vroegtijdig kunnen worden aangepakt.

 

»|Leveranciers
 

Zwijsen: www.veiliglerenlezen.nl

 

»|Prijs
 
Verdere informatie over de materialen en de prijzen is te verkrijgen bij de leveranciers
 
»|Product foto(s)
 
 

<< terug


Door: Anne Heijthuijsen, Petra Mulleners, Patricia Onstein, Thea Swinkels

Voor eventuele typefouten in teksten en prijzen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.