Pictoworks 1.0

»|Product omschrijving
 

Pictoworks 1.0: ruim 1.400 Visitaal-pictogrammen zelf toepassen op uw PC

Met deze CD hebt u meer dan 1.400 Visitaal-pictogrammen klaar voor gebruik. U kunt direct aan de slag met Pictoworks 1.0, een gebruiksvriendelijk softwarepakket. Het wordt veel gebruikt op scholen, door logopedisten en op instellingen.


PictoWorks 1.0 is eenvoudig te installeren en gebruiken. Met dit programma kunt u zelf op eenvoudige wijze beeldverhalen, dagschema’s en planborden maken ter ondersteuning van de communicatie van mensen met een communicatieve, auditieve en/of verstandelijke beperking.

PictoWorks 1.0 is een hulpmiddel voor het beheren en afdrukken van de Visitaal-pictogrammen. Het is ontwikkeld voor pc's met het Windows-besturingssysteem en kan geïnstalleerd worden op elke pc met besturingssysteem Windows 2000 of hoger.
Door de gelijkenis met andere Windows-programma's is PictoWorks 1.0 heel gemakkelijk te gebruiken.

Met PictoWorks 1.0 kunt u zelf selecties van Visitaal-pictogrammen samenstellen en opslaan. U kunt de pictogrammen op elk gewenst formaat printen. Ook kunt u op eenvoudige wijze pictogrammen invoegen in een Word-document. Zo maakt u heel gemakkelijk zelf agenda's, dagprogramma's, lesmateriaal, uitnodigingen, beeldverhalen enzovoort...

PictoWorks 1.0 wordt nu geleverd met meer dan 1.400 pictogrammen. Elk jaar worden vijftig nieuwe pictogrammen ontwikkeld. Als u in het bezit bent van Pictoworks kunt u deze pictogrammen gratis downloaden en toepassen.

 

»|Leveranciers
 

Visitaal: www.visitaal.nl

 

»|Prijs
 

 
»|Product foto(s)
 


 

<< terug


Door: Anne Heijthuijsen, Petra Mulleners, Patricia Onstein, Thea Swinkels

Voor eventuele typefouten in teksten en prijzen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.