Leeslijn

»|Product omschrijving
 

Leren lezen in je eigen tempo en op eigen niveau. Dat is de doelstelling van Leeslijn. De methode onderscheidt zich door een ontwikkelingsgerichte aanpak: de vorderingen van de leerlingen staan centraal. Het resultaat: maximale leerkansen voor iedere leerling, van groep 1 t/m groep 8.

Met Leeslijn doorlopen kinderen acht leesfasen. De leesfasen zijn gebaseerd op het natuurlijke proces van leren lezen: van het spelen met letters in het voorbereidend lezen tot aan het steeds moeilijkere zinnen en teksten lezen in het voortgezet technisch lezen. Elke leerling doorloopt de fasen in zijn eigen tempo.

Aan het begin van een nieuwe groep gaat hij verder waar hij vorig jaar geëindigd is. Zo ontstaat er een doorgaande leerlijn, zonder breukvlakken tussen de jaargroepen. 

Leerlingen doorlopen de leesfasen niet alleen in hun eigen tempo, ze doen dat vanaf groep 3 ook op hun eigen niveau. Leeslijn biedt twee leerwegen: Leesweg voor leerlingen met een moeizame leesontwikkeling en Leespad voor leessterke kinderen.

Met passend leesmateriaal voor elke leesfase geeft u met Leeslijn écht adaptief onderwijs.


 

»|Leveranciers
 

ThiemeMeulenhoff:  www.leeslijn.nl

 

»|Prijs
 

Op aanvraag bij de leverancier

 
»|Product foto(s)
 
 
 

<< terug


Door: Anne Heijthuijsen, Petra Mulleners, Patricia Onstein, Thea Swinkels

Voor eventuele typefouten in teksten en prijzen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.