Thera Tube (kauwslang)

»|Product omschrijving
 

Theratube is gemaakt van elastisch latex en is te koop in 6 verschillende weerstanden die oplopen in stevigheid. Theratube wordt gebruikt om op te kauwen of bijten door kinderen en volwassenen met een sterke kauwbehoefte of bijtbehoefte. In de theratube kunnen één of meer knopen gelegd worden voor meer weerstand. Je kunt met theratube ook blazen en zuigen en het gebruiken als verlengstuk van verschillende fluitjes.

Weerstand 1 of 2 kan eventueel ook door de bijtpijpjes geregen worden, waarna het als ketting om de nek gehangen kan worden.

Voordat de theratube voor bovenstaande doeleinden gebruikt wordt, moet de theratube eerst 15 minuten uitgekookt worden (niet in de magnetron) in water met een halve citroen en daarna goed worden afgespoeld. De theratube kan, uit hygienisch oogpunt, steeds weer worden uitgekookt.

De minimale afname van Theratube is 1 meter, het wordt ook enkel in meters geleverd. Bestelt u meer dan een meter dan wordt dit aan één stuk geleverd, tenzij anders overeengekomen. Theratube kan heel gemakkelijk met een schaar geknipt worden.

Theratube wordt op verschillende manieren 'verwerkt':

  • Er kan een ketting van gemaakt worden door de uiteinden aan elkaar te knopen (alleen mogelijk bij de lage weerstanden).
  • Het kan in stukken geknipt worden, waardoor elke keer een nieuw stuk gegeven kan worden als het voorgaande stuk kapot is gebeten.
  • Om een ketting te maken, met de hoge weerstanden theratube (4, 5 en 6), kan door de geknipte stukjes een koord geregen worden, waarna de uiteinden van het koord aan elkaar geknoopt kunnen worden tot ketting of aan de kleding vastgeknoopt kan worden.
  • Theratube wordt ook nog wel eens met een spenenklem vastgezet aan de kleding
 

»|Leveranciers
 

Sisigma: www.sisigma.nl

 

»|Prijs
 

 

 
»|Product foto(s)
 


 

<< terug


Door: Anne Heijthuijsen, Petra Mulleners, Patricia Onstein, Thea Swinkels

Voor eventuele typefouten in teksten en prijzen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.