Geluiden binnenshuis en buitenshuis (Colorcards)

»|Product omschrijving
 

Geluiden van de omgeving horen en herkennen. De kinderen plaatsen de geluiden die op het kaartje staan uit hun leefwereld bij de overeenkomstige kleurenfoto’s. Hierbij worden de belangstelling en de concentratie geoefend en wordt het actieve luisteren verbeterd. Dit kijk- en luisterspel is geschikt om het waarnemen en de spraakverbetering te stimuleren. Geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en voor het speciaal basisonderwijs.

 

Geluiden binnenshuis

Geluiden uit het dagelijks leven die jonge kinderen al kennen. De geluiden zijn in 4 groepen verdeeld: geluiden die mensen maken – alledaagse geluiden – actieve geluiden – geluiden die in de vrije tijd ontstaan. 2 geluidscassettes met in totaal 40 geluiden, 40 fotokaarten (formaat A5). Met handleiding. In een kartonnen doos.

 

Geluiden buitenshuis

Niet alledaagse geluiden voor jonge kinderen ( van papegaai tot een straalvliegtuig). Opgenomen zijn dierengeluiden en ook zeer eenvoudige geluiden zoals: het rommelen van de donder en het ruisen van een waterval. De geluiden zijn in 4 groepen ingedeeld: dieren – leefwereld – vrije tijd – vervoermiddelen. 2 geluidscassettes met in totaal 40 geluiden, 40 fotokaarten (formaat A5). Met handleiding. In een kartonnen doos.

 

»|Leveranciers
 

Baert:   www.baert.com

K2-publisher: www.k2-publisher.nl

 

»|Prijs
 

 

 
»|Product foto(s)
 


 

<< terug


Door: Anne Heijthuijsen, Petra Mulleners, Patricia Onstein, Thea Swinkels

Voor eventuele typefouten in teksten en prijzen kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.